Konrad fra Århus til babyfotografering

For godt en uge siden havde jeg Konrad fra Århus på besøg.

Da familien kom ind af døren til vores nye studie, kunne jeg med det samme fornemme på Konrad at vi nok skulle få lavet nogle fine billeder sammen.

Han sendte mig nemlig et lille gavtyve smil inden for det første minut 🙂

Vi satte os i sofaen hvor vi fik en lille snak om hvad hans forældres ønsker var. Vi kom frem til at det var det tidsløse ved de cremefarvede brædder, der var i drømmene.

Jeg fandt en lille samling af det tøj jeg udlåner og valget blev et par strikkede grå shorts, som Konrad så fint hoppede i.

Mor satte Konrad ind på gulvet ved lyset og jeg gik i gang med at tage billeder og pludre med ham.

Konrad sad først pænt stille og prøvede at finde ud af hvad jeg nu var for én, men det varede ikke længe før han kom med smil og gerne ville op i kravle stilling. Der viste han at han var en rigtig gavtyv. Se alle udtrykkene på billederne neden under.

kravlende baby med smil baby kravlende med kært udtryk baby kravlende med kækt udtryk baby i sort hvid kravlende med frækt smil baby i kravle position i farve baby i kravle position i sort hvid nærbillede af baby dreng der rører sig ved øret nærbillede af baby i farve smilende baby nærbillede i sort hvid baby dreng i sort hvid kravlende 8 måneders dreng siddende på blågråt tæppe baby dreng siddende på blågråt tæppe sprt hvid nærbilede af baby dreng baby der læner sig ind mod fotografen baby der sidder smilende baby smilende i sort hvid baby der sidder i grå shorts på trægulv baby der sidder i shorts på trægulv baby siddende

 

En uge efter fotograferingerne var billederne færdigredigeret og forældrene + charmetrolden var tilbage for at se slideshow og udvælge billeder.

Dét var ikke en nem opgave, men med lidt hjælp nåede de i mål 🙂

Er du interesseret I en babyfotografering kan du læse mere her: Baby fotografering.